10 hyvää syytä kouluttautua KoulutusOnlinen avulla

1 Ovatko nykyiset tietolähteesi luotettavia?
Kauppakamari on tutkitusti markkinoiden paras ajankohtaiskouluttaja, jonka asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Kursseillamme kouluttavat kauppakamarin omat asiantuntijat ja laaja asiantuntijaverkostomme.

2 Onko yritykselläsi useita toimipaikkoja?
KoulutusOnline on koko henkilöstön käytettävissä verkon yli riippumatta maantieteellisestä sijainnista.

3 Mitä laajasta sisällöstä kannattaisi opiskella?
Voit navigoida aihealueiden mukaan tai käyttää hakutoimintoa. KoulutusOnlinessa on myös valmiita oppimispolkuja, jotka helpottavat ennestään kurssivalintoja.

4 Ei ole aikaa osallistua lähikoulutukseen?
Enää aika ei ole syy jättää koulutusta väliin. Verkkosisällöt ovat aina katsottavissa ja ne toimivat erinomaisesti niin tietokoneella kuin kännykällä tai tabletillakin. Katso koulutukset vaikka 5 minuutin pätkissä.

5 Haluatko säästää rahaa?
Kouluttautumiseen kuluu yrityksissä paljon aikaa ja rahaa. KoulutusOnlinea käyttäessäsi matkustaminen ei vie aikaa ja koulutuskustannukset ovat ennakoitavissa.

6 Tarvitsetko tiedon heti ja sopiva koulutus järjestetään vasta kuukausien kuluttua?
KoulutusOnlinea käyttäessäsi avaat vain verkkoselaimen ja koulutussisällöt ovat heti käytössäsi.

7 Epäiletkö nykyisten koulutusinvestointiesi tehokkuutta?
KoulutusOnlinen tilastoista näet koska tahansa, mitä ja miten organisaatiossasi on opiskeltu.

8 Kyllästyttävätkö suttuiset ja teknisesti epävarmat webinaarit?
KoulutusOnlinen kaikki sisällöt ovat studiossa tuotettuja, editoituja videosisältöjä, joissa kuva ja ääni ovat kohdallaan.

9 Kouluttautuvatko teillä eniten koulutusta tarvitsevat henkilöt vähiten?
Usein selityksenä kuulee, ettei ole aikaa osallistua koulutukseen, tai sopivia koulutuksia ei ole tarjolla. KoulutusOnlinen kursseja voit katsoa milloin tahansa, vaikka pienissä pätkissä, ja sisältöä löytyy koko henkilöstölle. Koulutusten suorittamista on myös helppo seurata organisaation katselutilastoista.

10 Tarvitsetteko ajattelua ja oppeja “boksin ulkopuolelta”?
KoulutusOnline sisältää satoja koulutuksia eri aihealueilta. Palvelu on erinomainen tapa tuoda uutta ajattelua organisaatioon. Miten olisi esimerkiksi myynnin tai viestinnän koulutussarja koko henkilöstölle? Oletko vieläkin epävarma? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omalle organisaatiollesi.

Viimeksi muutettu: tiistai, 12. huhtikuuta 2022, 09:33