15.9. Kauppakamarin Koulutuskanava on avattu. Tervetuloa oppimaan!

Kauppakamarin KoulutusOnlinelle, striimattaville lähikoulutuksille ja verkkokoulutuksille on avattu uusi alusta, Koulutuskanava, 15.9.2020

Vanhat KoulutusOnlinen käyttäjät:

Organisaation pääkäyttäjät:

Klikkaa etusivun painiketta oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään” ja sen jälkeen painiketta ”Unohditko salasanasi”. Pyydä salasana KoulutusOnlineen rekisteröidyllä sähköpostiosoitteellasi.

Saat salasanan sähköpostiisi. Kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio, mikäli sähköposti ei tule 10 minuutin kuluessa.

Muut käyttäjät:

Klikkaa etusivun painiketta oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään” ja sen jälkeen painiketta ”Rekisteröidy”. Täytä kaikki pakolliset kentät. Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi, joka on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

Rekisteröitymisen jälkeen saat salasanan ja rekisteröitymisvahvistuksen sähköpostiisi. Kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio, mikäli rekisteröitymisvahvistus ei tule 10 minuutin kuluessa.

-

Suosittelemme siirtymistä uudelle alustalle saman tien. Näin voimme taata hyvän käyttökokemuksen ja pääset katsomaan myös 15.9. jälkeen julkaistuja sisältöjä. Päivitämme uudet sisällöt 15.9. lähtien vain uudelle alustalle.

Annamme mielellämme lisätietoja: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai puh. 09 2286 0360

Viimeksi muutettu: tiistai, 15. syyskuuta 2020, 14:57