Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Ei

Nosta myynnin johtaminen uudelle tasolle! 

Neliosainen HMJ-kurssi on suunnattu b2b-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja käyttäen myynnin johtamiseen.


Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Ei

Miten palkat kirjataan? Entä yhteisöostot? Milloin alv tulee ja milloin ei, miten se kirjataan? Työsuhdepuhelimen laskut ja työntekijöiden synttärikekkerit?

Näihin ja paljon muuhun saat vastauksen tällä kurssilla. Mukavaa kurssilla on myös se, että voit itse kokeilla erilaisten kirjanpitotositteiden rakentamista.

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle taitoja erilaisten vientien tekemiseen sekä kirjanpidossa käytettävän tilikartan tilien tunnistamiseen.


Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Ei

Omistajastrategia varmistaa, että yhtiön toiminta rakentuu tukevalle perustalle.  Omistajastrategia kertoo, mitä omistajat odottavat, sallivat ja kieltävät. 

Osakkaiden suhde yritykseen on erilainen ja tahtotilat vaihtelevat. Samankin omistajan tahto voi muuttua. Tästä syystä pk-yrityksen omistajastrategia tulisi tarkistaa säännöllisesti ja aina, kun omistajissa tapahtuu vaihdoksia. 

Hallituspartnerit Helsingin ja Kauppakamarin yhteistyössä tuottama online-työkalu auttaa yritystä laatimaan ja päivittämään omistajastrategiansa.  Työkalu sisältää omistajastrategian hyötyjä, tavoitteita ja näkökulmia käsittelevän osuuden sekä valmiin työkalun ja formaatin yrityksen omistajastrategian luomiseen tai päivittämiseen.

Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Kyllä

Haasteelliset palvelutilanteet -verkkokoulutus tarjoaa organisaationne asiakaspalvelun ammattilaisille käytännönläheisiä neuvoja haastavien palvelutilanteiden hallintaan. Nämä taidot auttavat toimimaan tunnepitoisissa palvelutilanteissa entistä ammattimaisemmin ja saa henkilökunnan ottamaan hankalaltakin tuntuvan tilanteen nopeammin haltuunsa, parantaen samalla työhyvinvointia ja lieventäen stressiä. Koulutuksen asiantuntijana toimii Totti Karpela.

Kurssin tyyppi: Scorm
Pakollinen kurssi: Kyllä

Tietoturva on olennainen osa yrityksen liiketoimintaa, sillä tärkeän tiedon turvaaminen on yksi menestymisemme edellytys. Vastuu tietoturvallisuudesta ja siihen liittyvä osaaminen kuuluvat meille jokaiselle. Myös sinä olet tärkeä tekijä omalta osaltasi.

Tämä tietoturvakoulutus on tarkoitettu koko henkilöstölle. Kurssilla käsitellään keskeisimmät tietoturvallisuuden perusasiat. Opit ymmärtämään tietoturvan merkityksen sekä tunnistamaan erilaisia tietoturvauhkia. Saat myös käytännön neuvoja tietoturvallisuuden toteuttamiseen omassa työssäsi ja muissa käytännön tilanteissa.


Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Ei

Kehityskeskustelu on sekä oikeus että velvollisuus. Kehityskeskustelu on tavoitteellinen, ennalta sovittu ja valmisteltu, säännöllisesti toistuva, tasavertainen ja luottamuksellinen keskustelu lähiesimiehen ja työntekijän kesken.

Lähde nyt kurssin avulla kehittymään taitavaksi kehityskeskustelijaksi. Tämän kurssin tavoitteena on antaa eväitä onnistuneeseen kehityskeskusteluun - valmistautumisesta seurantaan.


Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Kyllä

Verkkokurssimme avulla osallistuja oppii tunnistamaan oman työtapansa sekä työntekoa vaikeuttavat ”aikavarkaat”. Tämän ajanhallinnan peruskoulutus motivoi henkilöstöä tehostamaan toimintaansa interaktiivisen verkkokurssin kautta, antaen käytännönvinkkejä ja ohjeita työn tehostamiseen.

Kurssin tyyppi: Video
Pakollinen kurssi: Ei